معاون فنی و عمرانی اداره کل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد خبرداد
معاون فنی و عمرانی اداره کل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: این اداره برای آبرسانی سیار به عشایر در مناطق ییلاقی این استان با کمبود تجهیزات و نیروی انسانی روبه روست.
کد خبر: ۲۴۵۸۸۳
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۵۱ 14 June 2016
- معاون فنی و عمرانی اداره کل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: این اداره برای آبرسانی سیار به عشایر در مناطق ییلاقی این استان با کمبود تجهیزات و نیروی انسانی روبه روست.
به گزارش تابناک کهگیلویه_بهمن آزادی دراین باره اظهارکرد: هم اکنون 10 تانکر با 10 نفر نیروی انسانی کار توزیع آب آشامیدنی به مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد را به عهده دارند.
وی اظهار کرد: روزانه 380 متر مکعب آب آشامیدنی در مناطق عشایری این استان توزیع می شود که پاسخگوی نیاز جامعه هدف نیست.
معاون فنی و عمرانی اداره کل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: 10 دستگاه تانکر و 10 نفر نیروی انسانی دیگر برای تکمیل ناوگان آبرسانی به مناطق عشایر این استان نیاز است.
آزادی میزان اعتبار مورد نیاز برای تامین تجهیزات آبرسانی سیار به مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد را 30 میلیارد ریال برآورد کرد.
وی با اشاره به اهمیت آب آشامیدنی در سلامت و ادامه حیات انسان و دام خواستار توجه ویژه متولیان برای تجهیز ناوگان آبرسانی سیار مناطق عشایری در این استان شد.
مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: چهار هزار خانوار عشایراین استان با تانکر آبرسانی می شود.
مجید علی پور جمعیت بهره مند از آبرسانی سیار در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد را حدود 20 هزار نفر برآورد کرد.
وی با اشاره به جمعیت 11 هزار و 200خانواری عشایر این استان ابراز کرد: آب آشامیدنی سایر خانوارها با چشمه ها، رودخانه ها و شبکه های انتقال آب تامین می شود.
وی بیان کرد: تامین آب پایدار با استفاده از شبکه انتقال آب نیازی ضروری خانوارهای عشایری است.
علی پور افزود: اجرای طرح های انتقال آب در مناطق عشایری این استان نیازمند 160 میلیارد ریال اعتبار است.
وی تصریح کرد: طرح مطالعاتی تامین آب پایدار در 12 منطقه عشایری شهرستان های گچساران، کهگیلویه، بهمئی،چرام و لنده انجام شده است.
مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد افزود: بهسازی چشمه ها و احداث منبع ذخیره آب از برنامه های این اداره متولی برای تامین آب مناطق سردسیری است.
وی اظهار کرد: شهرستان های بویراحمد، کهگیلویه،گچساران، دنا و بهمئی مهمترین مناطق عشایر نشین این استان هستند
علی پور گفت:جامعه عشایری کهگیلویه و بویراحمد سالانه قابلیت عرضه 94 هزار راس گوسفند و بره، 320 هزار راس بز و بزغاله و دو هزار و 600 راس دام سنگین از جمله گاو و گوساله به بازار را دارد.
مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: عشایر این استان با تولید سالانه بیش از 23 درصد از انواع محصولات کشاورزی و باغی، بیش از 10هزار متر مربع انواع صنایع دستی قالی، قالیچه،گبه،گلیم و جاجیم و هفت هزار و 400تن گوشت قرمز نقش مهمی در تولید ملی دارند.
علی پور ابراز امیدواری کرد: با تقویت چراگاه ها و ایجاد طرح های پمپاژ های آب کشاورزی بتوان تولیدات عشایر این استان را به طور چشمگیری افزایش داد.
کهگیلویه و بویراحمد 11 هزار و 200 خانوار با 70 هزار نفر جمعیت عشایری دارد که هم اکنون 10 هزار خانوار آن در مناطق ییلاقی این استان و بقیه در استان های چهارمحال بختیاری و اصفهان سکونت دارند.
منبع: ايرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار