کد خبر: ۱۷۶۴۶۲
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۴ 06 February 2016


به مناسبت جشن ملی انقلاب ،جشنواره دانش آموزی غذا با هدف ترویج فرهنگ استفاده از غذای سالم سنتی - ایرانی در خانه و مدرسه روز شنبه در دبستان دخترانه یاسمین ناحیه 4 کرج برگزار شد.

به گزارش ایرنا، مدیر پیش دبستانی و دبستان دخترانه یاسمین ناحیه 4 کرج در این آئین گفت: این جشنواره برای انتقال اطلاعات علمی تغذیه سالم، نقش غذای سالم در ارتقاء ضریب سلامتی افراد ، تاثیر غذای سالم در پیشگیری از بیماری ها، نقش صبحانه خوردن در افزایش قدرت یادگیری و پرهیز از خوردن غذاهای فست فود به دانش آموزان و خانواده ها اجرایی شده است.

زهرا نوایی اظهار کرد: در این جشنواره یکروزه کارشناسان بهداشت و تغذیه در زمینه غذای سالم برای دانش آموزان و والدین سخن گفتند تا افراد در انتخاب مواد غذایی سالم و مفید در هر گروه سنی دقت لازم را داشته باشند.

وی بیان کرد: کارشناسان اطلاعات علمی در خصوص تغذیه سالم را از طریق اسلاید های آموزشی ، تهیه پیام های تصویری و نوشتاری ، نقاشی ، عکس ، برشور و روزنامه دیوراری را به دانش آموزان انتقال دادند.

نوایی گفت: دانش آموزان و اولیای آنان با تهیه 100 نوع غذای سنتی - محلی از مناطق مختلف ایران اسلامی در این جشنواره شرکت کردند.

وی ضمن اشاره به محورهای انتخاب نفرات برتر در این جشنواره غذایی خاطر نشان شد: داوران انواع غذاها را از نظر طعم، تازگی مواد غذایی ، ترکیب غذایی ، میزان کالری ، فایده مواد غذایی ، استفاده یا عدم استفاده از مواد ارگانیکی در هر غذا، میزان نمک و روغن استفاده شده، هزینه مواد غذای تهیه شده ، در دسترس بودن یا نبودن مواد اولیه غذاهای تهیه شده را مورد تست و ارزیابی قرار می دهند.

دانش آموزان این دبستان درحاشیه برگزاری این جشنواره اجرای سرود انقلابی نیز داشتند و نمایشگاه دست آورد های دانش آموزی نیز بر پا کرده بودند.

در این آئین به ده نفر از شرکت کنندگان برتر کارت هدیه اهدا شد.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
وبگردی
آخرین اخبار