معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان همدان بابیان اینکه ۱۵ تن گوشت شترمرغ در ۹ ماه سال جاری در این استان تولید شده است گفت: در ۹ ماهه نخست پارسال ۱۷ تن گوشت شتر مرغ تولید شد.
کد خبر: ۱۶۴۲۰۱
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۱ 16 January 2016

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان همدان بابیان اینکه ۱۵ تن گوشت شترمرغ در ۹ ماه سال جاری در این استان تولید شده است گفت: در ۹ ماهه نخست پارسال ۱۷ تن گوشت شتر مرغ تولید شد.

به گزارش مهر،محمد نظر پور با بیان اینکه پنج واحد پرورش شتر مرغ در استان همدان فعالیت می کنند، عنوان کرد: ظرفیت تولید این واحدها در شهرستان های همدان، ملایر، فامنین، کبودراهنگ و رزن ۲۲۰ قطعه است.

وی بابیان اینکه پنج واحد تولید شتر مرغ پرواری نیز در استان همدان وجود دارد، بیان کرد: ظرفیت تولبد این پنج واحد نیز در شهرستان های همدان، فامنین و بهار ۳۶۰ قطعه است.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان همدان بابیان اینکه چند واحد دیگر نیز در حال احداث است، ادامه داد: در ۹ ماه نخست امسال ۱۷ تن تخم شترمرغ در استان همدان تولید شده است.

نظرپور بابیان اینکه واحدها بیش از ظرفیت موجود شترمرغ دارند، بیان داشت: این ظرفیت نشان دهنده آنست که واحدهای تولیدی وضعیت اقتصادی خوبی دارند.

وی با بیان اینکه از جوجه های تولیدی واحدهای پرورش شتر مرغ به خارج از کشور صادر می شود، اظهار داشت: بیشترین صادرات به کشورهای عربی به ویژه عراق صورت گرفته است.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان همدان در ادامه عنوان کرد: ۲۰۰ قطعه جوجه تولیدی واحد های پرورش شترمرغ به کشور های دیگر صادر شده و آن کشورها جوجه ها را پروار می کنند.

نظرپور با بیان اینکه مزه و خصوصیت های گوشت شتر مرغ به گوشت گوساله بسیار نزدیک است، بیان کرد: گوشت شترمرغ دارای آهن بسیار بوده و برای افراد کم خون و بیماران قلبی مفید است.


اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار