متخصصان طب سنتی بر این باورند که مزه ترش قره‌قروت به خاطر درصد بسیار زیاد اسیدلاکتیک آن است. اسید لاکتیک یک ماده دفعی برای بدن محسوب می‌شود زیرا خون را شدیداً اسیدی کرده و تعادل PH خون را به هم می‌زند.
کد خبر: ۱۳۴۹۰۷
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۷ 25 November 2015
اسیدلاکتیک قره‌قروت باعث انواع بیماری‌های قلب و عروق، کاهش نرون‌های مغزی، ضعف حافظه، خورده‌شدن دیواره سرخرگ‌ها و سیاهرگ‌ها، ضعف سیستم ایمنی بدن، لقی دندان‌ها، تشنج و ضعف اعصاب می‌شوند و اینکه برخی پزشکان قره‌قروت را برای رشد کودکان، کاهش فشارخون و درمان پوکی استخوان و خرابی دندان‌ها تجویز می‌کنند، کاملا اشتباه است.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار