فنآوری و IT
قدرتمندترین و برترین زنان حوزه‌ ای‌تی و فناوری در سال ۲۰۱۵ میلادی معرفی شدند.
کد خبر: ۱۲۴۲۹۱
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۴ - ۱۶:۳۸ 05 November 2015

به گزارش تابناک ایلام، قدرتمندترین و برترین زنان حوزه‌ ای‌تی و فناوری در سال ۲۰۱۵ میلادی معرفی شدند.

مهر گزارش داد، هر ساله با نزدیک شدن به ماه‌های پایانی سال و آغاز سال میلادی جدید، برترین‌های هر حوزه معرفی می‌شوند تا از تلاش و کوشش‌های آنها تقدیر شود. امسال نیز همانند سال‌های گذشته، برترین زنان رشته‌ ای‌تی اعلام شدند.

سوزان وجیسکی

مدیرعامل کمپانی یوتیوب که یکی از بزرگ‌ترین کمپانی‌‌های جهان محسوب می‌شود، در سال ۱۹۹۹ به گوگل پیوست. درپس تمام تبلیغات شرکت گوگل از جمله Analytics، Adsense  و... می‌توان ردپایی از وجیسکی یافت. وی همان شخصی است که گاراژش را به سرگی برین و لری پیج اجاره داد تا بتوانند فعالیت‌های خود را انجام دهند. وی درحالی به‌عنوان سومین زن برتر حوزه‌ ای‌تی در سال ۲۰۱۴ میلادی معرفی شد که عنوان دوازدهمین زن ثروتمند دنیا را نیز از آن خود کرده بود. 
 
شریل سندبرگ
خالق «لین-این» (Lean-In)، مدیر اجرایی فیسبوک و یکی از ثروتمندترین زنان سیلیکن ولی است. سندبرگ، فارغ‌التحصیل دانشگاه هاروارد بوده و نخستین زنی است که به هیات‌مدیره فیسبوک پیوست. بسیاری از موفقیت‌های فیسبوک را می‌توان به درک روشن او از اقتصاد نسبت داد. این سندبرگ بود که به فیسبوک کمک کرد همگانی شود و جریان نقدینگی دیجیتال این کمپانی را نیز بسیار توسعه داد. سندبرگ از سال ۲۰۰۸ میلادی به‌عنوان مدیر بخش عملیات وارد شرکت فیسبوک شد. وی در سال ۲۰۱۴ میلادی نیز به‌عنوان برترین زن حوزه ‌ای‌تی نام گرفته بود. 
 
ماریسا مایر
مایر ۴۰ ساله حدودا سه سال است که به‌عنوان مدیرعامل یاهو منصوب شده است. وی درحالی به‌عنوان یکی از 5 زن برتر سال ۲۰۱۴ میلادی معرفی شده بود که در رتبه‌بندی مجله فوربز نیز هجدهمین زن مشهور و ثروتمند دنیا لقب گرفته بود. وی یکی از جوان‌ترین مدیران تکنولوژی است. ماریسا مایر در سال ۲۰۱۵ میلادی نیز به‌عنوان یکی از برترین‌های این حوزه معرفی شده است. 
 
اورسولا برنز
رئیس و مدیرعامل شرکت زیراکس (Xerox)، نخستین مدیرعامل زن آمریکایی - آفریقایی‌‌ تباری است که به ریاست یکی از شرکت‌‌های منتخب مجله سالانه فورچون (Fortune) منصوب شده که ۵۰۰ شرکت بزرگ آمریکا را رده‌‌بندی می‌کند. زیراکس از شرکت‌‌های پیشرو جهان در بخش مدیریت اسناد است که در زمینه تولید و فروش پرینترهای رنگی و سیاه‌ و سفید، سیستم‌‌های چندمنظوره، دستگاه‌های فتوکپی، تولید دستگاه‌های چاپ دیجیتال و سایر خدمات مربوط به این حوزه فعالیت دارد. 
 
شر وانگ
شر وانگ، رئیس هیات‌مدیره و مدیرعامل HTC سابقه درخشانی در صنعت الکترونیک داشته است. ذکاوت و نگرش استراتژیک او در زمینه تکنولوژی و کارآفرینی باعث شد تا وی نقش مهمی را در تاسیس تعداد زیادی از شرکت‌های تجاری در زمینه فناوری اطلاعات داشته باشد. 
 
ویرجینیا رومتی
ویرجینیا که اغلب با اسم جینی رومتی خطاب می‌شود، نخستین مدیرعامل زنی است که در شرکت IBM منصوب شد. رومتی توانست رتبه دوم موفق‌ترین زن حوزه‌ ای‌تی در سال ۲۰۱۴ را به خود اختصاص دهد و این موضوع درحالی است که وی مقام دهمین زن ثروتمند دنیا را نیز از آن خود کرده بود. اختصاص دوباره برترین زن حوزه‌  ای‌تی در سال ۲۰۱۵ میلادی نشان از تلاش‌ها و کوشش‌های ویرجینیا برای ارتقای رتبه ‌ای.بی.‌ام دارد. 
 
مگ وایتمن
وایتمن حدودا 4 سال است که به‌عنوان مدیرعامل شرکت HP منصوب و معرفی شده است. وی درحالی به‌عنوان پنجمین زن برتر حوزه ‌ای‌تی در سال ۲۰۱۴ میلادی معرفی شده بود که پیش از آن نیز عنوان بیستمین زن ثروتمند دنیا را از آن خود کرده بود. وی در زمانی که مدیریت اچ‌پی را پذیرفت، سهام این شرکت سیر نزولی را طی می‌کرد اما این کمپانی با ورود وایتمن توانست دوران متفاوتی را تجربه کرده و شاخص سهام آن نیز روزبه‌روز افزایش پیدا کند. 
 
سفرا کاتز
سفرا کاتز به مدت ۱۶ سال در کنار موسس و مدیرعامل اوراکل (Oracle) لاری الیسون (Larry Ellison) به فعالیت پرداخته و در سال ۲۰۱۴ میلادی تبدیل به یکی از کمک موسسان این کمپانی شد. او قبل از مدیرعامل شدنش در منصب‌های ریاست و مدیر مالی اوراکل نیز فعالیت کرده بود. 
 
سندی کارتر 
مدیر اجرایی و یکی از مهره‌های کلیدی کمپانی IBM است که نقش مهمی را در فعالیت‌های این کمپانی ایفا می‌کند. 
 
آنجلا آهرنس
بعد از مدیرعامل شدن تیم کوک در کمپانی اپل، او نخستین زنی بود که به تیم رهبری این کمپانی پیوست. او در طول دوران کاری خود در کمپانی‌های مشهور و بزرگی مانند بربری (Burberry)، دانا کران اینترنشنال (DonnaKaran Internationa)، لیز کلیبورن (Liz Claiborne) و هنری بندل (Henri Bendel) فعالیت داشته است.

منبع: کسب و کار
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار