مدیر کل اداره بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان با بیان این که اکثر سفرهای دریایی به کیش از طریق بندر چارک انجام می شود، گفت: از آنجا که جاده دسترسی چارک به آفتاب نامناسب است، لذا تصمیم گرفته شد بیشتر سفرهای دریایی به جزیره کیش از سال جاری از طریق بندر چارک انجام شود.
کد خبر: ۱۱۹۵۵۷
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۷ 28 October 2015
به گزارش تابناک هرمزگان، از ابتدای سال جاری تاکنون ۳۸ هزار و ۴۸۵ نفر مسافر از طریق بندر آفتاب به جزیره کیش سفر کرده اند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته با کاهش ۵۳ درصدی همراه بوده است.مدیر کل اداره بنادر و دریانوردی بندرلنگه تصریح کرد: هم اکنون بخش اعظم جابه جایی کالا و مسافر به جزیره کیش از طریق بندر آفتاب انجام می شود.
 
محمود صابری، اذعان داشت: همچنین تهیه مایحتاج، تجهیزات و نیازمندی های جزیره کیش نیز از طریق این بندر صورت می گیرد.

کاهش سفر به کیش از بندرآفتاب به دلیل جاده دسترسی نامناسب
 
وی یادآور شد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۹۵ هزار و ۱۳۵ تن کالا از طریق بندر آفتاب تخلیه و بارگیری شده است که این آمار نسبت به سال گذشته از کاهش هشت درصدی برخوردار بوده است.
 
وی ادامه داد: تخلیه کاپوتاژ صورت گرفته از طریق بندر آفتاب در این مدت ۴۸ هزار و ۱۲ تن بوده که این آمار کاهش ۱۰۳ درصدی تخلیه کاپوتاژ از طریق بندر آفتاب را نسبت به مدت مشابه سال گذشته نشان می دهد.
 
مدیر کل اداره بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان اذعان داشت: همچنین در این مدت، بارگیری کاپوتاژ از طریق بندر آفتاب، ۱۴۷ هزار و ۳۹۴ تن اعلام شده است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته از کاهش ۲۸ درصدی برخوردار بوده است.
 
صابری خاطرنشان ساخت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۳۸ هزار و ۴۸۵ نفر مسافر از طریق بندر آفتاب به جزیره کیش سفر کرده اند.
 
وی با اشاره به کاهش چشمگیری سفر به جزیره کیش از طریق بندر آفتاب از ابتدای سال جاری تا کنون، میزان کاهش را ۵۳ درصد عنوان کرد.
 
مدیر کل اداره بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان دلیل این کاهش را انتقال اکثر سفرهای دریایی از طریق بندر چارک به کیش عنوان کرد و گفت: از آنجا که جاده دسترسی چارک به آفتاب نامناسب است، لذا تصمیم گرفته شد بیشتر سفرهای دریایی به جزیره کیش از سال جاری از طریق بندر چارک انجام شود.
 
صابری عنوان کرد: این در حالی است که فاصله دریایی از بندر آفتاب تا جزیره کیش در مقایسه با فاصله بندر چارک تا کیش، کمتر است.
 
وی در ادامه سخنان خود یادآور شد: با کاهش فعالیت های مسافری در بندر آفتاب، فعالیت های تخلیه و بارگیری کاپوتاژی در این بندر از ابتدای امسال تاکنون افزایش یافته است.
 
وی از کاهش ۲۷۴ درصدی تردد شناورهای مسافری به بندر آفتاب از ابتدای سال جاری تا کنون خبر داد و گفت: در این مدت تنها ۳۸ فروند شناور مسافری از بندر آفتاب به مقصد کیش تردد داشته است.
 
این مقام مسئول دراستان هرمزگان عنوان کرد: همچنین تردد شناورهای فلزی در بندر آفتاب با کاهش ۲۲ درصدی به میزان هزار و ۲۲۸ فروند صورت گرفته است.
 
به گفته صابری، بندر آفتاب که با سرمایه گذاری بخش خصوصی احداث شده است داری یک واحد ترمینال مسافری به وسعت پنج هزار و ۲۰۰ مترمربع است.
 
وی اذعان داشت: همچنین بندر آفتاب دارای یک واحد ترمینال کانتینری و دو باب انبار سرپوشیده به وسعت یک هزار مترمربع است.
 
مدیر کل اداره بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان خاطرنشان ساخت: آب شیرین قابل دسترسی در اسکله توسط لوله، مهمانسرا، پمپ بنزین،بهداری،آتش نشانی، تعمیرگاه و پارکینگ کامیون و سواری از جمله امکانات موجود در بندر آفتاب است.
 
وی در ادامه گفته های خود، یک پست اسکله تجاری به طول ۹۰ متر قابل پذیرش کشتی های با آبخور ۶ متر و دو پست اسکله رورو با شیب متفاوت پهلوگیری را از دیگر ویژگی های بندر آفتاب اعلام کرد.
 
صابری تصریح کرد: همچنین بندر آفتاب دارای حوضچه ای به مساحت ۱۴ هکتار با عمق ۹ متردر جزر کامل قادر به پذیرش شناورهایی با آبخور۸.۵ متر است.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار