معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و تحقیقات و فناوری در نشستی صمیمانه با نمایندگان تشکل‌ها، کانون‌های فرهنگی، مذهبی، اجتماعی و انجمن‌های علمی دانشگاه‌ شهرکرد دیدار و گفت و گو کرد.
کد خبر: ۱۱۳۱۰۶۴
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۴۰۲ - ۲۳:۱۹ 10 October 2023

به گزارش تابناک چهارمحال و بختیاری، عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و تحقیقات و فناوری عصر امروز در نشستی صمیمانه با نمایندگان تشکل‌ها، کانون‌های فرهنگی، مذهبی، اجتماعی و انجمن‌های علمی دانشگاه‌ها شهرکرد دیدار و گفتگو کرد.

لزوم افزایش بودجه تشکل‌های دانشجویی

در آغاز این نشست سه ساعته علی مرادیان نماینده انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شهرکرد با اشاره به دغدغه‌های دانشجویان، گفت: افزایش بودجه تشکل‌ها و مجموعه‌های فرهنگی، ادبی، علمی می‌تواند محرکی برای رشد جامعه شود و وزارت علوم و تحقیقات باید محرک ایجاد کار و مولدسازی برای دانشجویان باشد.

طراحی نقشه فرهنگی برای دانشگاه‌ها

محمدمهدی کیانی نماینده بسیج دانشجویی در ادامه این نشست با ارائه گزارش فعالیت بسیج دانشجویی دانشگاه شهرکرد و بیان مطالبات دانشجویی، گفت: مجموعه بسیج دانشجویی تمام مباحث علمی، فرهنگی و پژوهشی دانشگاه را پوشش می‌دهد.

وی با اشاره به نقشه کلان فرهنگی وزارتخانه در دانشگا‌ه‌ها، ادامه داد: برای هر مجموعه و هر منطقه‌ای در کشور باید این نقشه تعریف و طراحی شود، زیرا بسیاری از برنامه‌های دانشگاه‌ها به صورت جزیره‌ای برگزار می‌شود و تاثیری که باید داشته باشد را ندارد.



در پایان مسؤول بسیج دانشجویی دانشگاه شهرکرد خواستار تخصیص بودجه بیشتری به تشکل‌های دانشجویی شد.

بسیاری از فارغ‌التحصیلان رشته‌های دانشگاهی بازار کار ندارند

در ادامه این نشست فاطمه حسینی دبیر مجمع اسلامی دانشجویان آزاداندیش دانشگاه شهرکرد مطالبات خود را با اعتراض به مهاجرت دانشجویان و به کار نگرفتن فعالان تشکل‌ها و مجموعه‌های فرهنگی بعد از فارغ‌التحصیلی بیان کرد و گفت: برای بسیاری از رشته‌ها که بعد اتمام دوره تحصیلی فرصت شغلی ندارد باید چاره اندیشی کرد.

انجمن‌های علمی پل ارتباطی دانشجویان و صنعت باشد

نگین کریمی دبیر هماهنگی انجمن‌های علمی به نمایندگی ۴۰ انجمن علمی دانشگاه شهرکرد در ادامه این نشست به ارائه گزارش عملکرد انجمن‌های علمی دانشگاه پرداخت و گفت: باید انجمن‌های علمی پل ارتباطی دانشجویان با صنعت شوند و این ارتباط از آغاز دانشجویی رقم بخورد.

دانشجویان مجموعه‌های فرهنگی و علمی نشانه مدنیت و عقلانیت در دانشگاه‌ها هستند

در پایان نشست عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و تحقیقات و فناوری گفت: مجموعه‌های دانشجویی با یک هدف مشخص و با همکاری سعی می‌کنند به اهدافشان در عرصه‌های مختلف علمی، مذهبی، اجتماعی، سیاسی و ادبی برسند و این از مدنیت و عقلانیت است و نخبگان اصلی دانشجویان مجموعه‌های دانشجویی هستند، زیرا عموما افراط و تفریط در آنان دیده نمی‌شود.

وی ادامه داد: یکی از رسالت‌های معاونت فرهنگی تقویت مجموعه‌های فرهنگی است که در این راستا احیای این مجموعه بعد از دوران کرونا و بازگشایی دانشگاه‌ها در دستور کار قرار گرفت.



کلانتری با اشاره به اینکه آینده کشور به دست همین جوانان ساخته می‌شود، افزود: یکی از سیاست‌های معاونت فرهنگی ارتباط دانشگاه با صنعت است.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و تحقیقات و فناوری اضافه کرد: در این راستا با بازنگری آیین‌نامه انجمن علمی و تبدیل آن به انجمن علمی فناوری تلاش خواهیم کرد تا ورود دانشگاهیان به صنعت تقویت و تسهیل شود.

وی توضیح داد: به منظور ثبت رزومه فرهنگی دانشجویان سامانه فرنما ایجاد شده است این نرم افزار امکان ثبت کلیه فعالیت‌های فرهنگی دانشجویان را دارد که در رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و افراد تشکل‌ها تاثیرگذار است.

نخبه یک شخصیت متعادل متنوع است

کلانتری گفت: نخبگان باید شخصیتی را در وجود خود پرورش دهند که چند بُعدی باشد و بتوانند در کار‌های گروهی با دیگران تعامل خوبی داشته باشند، خیلی از دانشجویان به رشد تک بعدی خود می‌پردازند که این شیوه رشدی نمی‌تواند به حل مشکلات کشور پاسخ دهد.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم ادامه داد: رکورد اعزام دانشجویان به اربعین و اردوی راهیان نور امسال شکسته شد اگرچه ظرفیت بیشتر است و باید امکانات لازم برای همه فراهم شود.

در پایان این نشست صمیمانه معاون فرهنگی وزیر علوم قول مساعد در خصوص ارائه تخفیف خرید کتاب، تخصیص چند دستگاه اتوبوس و حداقل ۳۰۰ میلیون تومان برای هزینه‌های تشکل‌ها، کانون‌های فرهنگی، هنری، ادبی و انجمن‌های علمی استان را به دانشجویان داد.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار