رئیس اتحادیه قصابان کرمانشاه در گفتگو با تابناک:
رئیس اتحادیه قصابان کرمانشاه گفت:علت افزایش قیمت گوشت، افزایش مصرف نیست، گوشت قرمز را قاچاق گران کرده است.
کد خبر: ۱۰۲۹۸۸۱
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۳ 21 February 2022

حسن آمویی در گفتگو با خبرنگار تابناک کرمانشاه اظهار داشت: ۲۳۰ واحد صنفی مجوزدار در سطح کرمانشاه فعالیت دارند و مجوز سی واحد دیگر در دست اقدام است در مجموع ۲۶۰ واحد فعال در کرمانشاه فعالیت دارند.

وی با اشاره به افزایش قیمت گوشت قرمز در کرمانشاه افزود: افزایش قیمت به میزان مصرف مربوط نیست، سرانه مصرف گوشت کاهش یافته و توان خرید مردم پایین است، با توجه به اینکه صادرات صورت نمی‌گیرد قاچاق دام زنده باعث افزایش قیمت‌ها شده است.

آمویی تصریح کرد: میزان دام سنگین (گوساله) موجود در استان جوابگوی مصرف نیست و از استان‌های دیگر وارد می‌شود.

منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار