تابناک فارس به نقل از ایانا: علیرضا بصیری افزود: برداشت انجیر از اواسط مردادماه آغاز و تا اواسط مهرماه ادامه دارد.
به گفته وی شهرستان نیریز بعد از استهبان دارای رتبه دوم سطح زیر کشت و تولید انجیرخشک در استان است.
بصیری با اشاره به اینکه انجیرستان های دیم نیریز از نظر کیفیت، کمیت و سالم بودن محصول در جهان دارای جایگاه ویژه ای است، تصریح کرد: انجیر این شهرستان به کشورهای هند، چین، اروپای شرقی و حوزه خلیج فارس صادر میشود،
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نی ریز یادآور شد: نبود سرمایه گذاری مناسب و صنایع تبدیلی در این بخش باعث شده این محصول توسط دلالان خریداری و بدون فرآوری یا بسته بندی مطلوب از منطقه خارج شود.
شهرستان نی ریز در 190 کیلومتری شیراز قرار دارد.