کشت سبزی و صیفی جات در استان قزوین 23 درصد کاهش یافت

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی قزوین گفت: در سال جاری کشت سبزی و صیفی جات نسبت به سال قبل 23 درصد کاهش یافته است.
کد خبر: ۲۷۹۵۲۸
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۶ 17 August 2016
به گزارش تابناک از قزوین، فرزاد خوش اخلاق روز چهارشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: در سال گذشته شاهد کشت 20 هزار و 389 هکتار انواع سبزی و صیفی جات در مزارع کشاورزی استان بودیم که این رقم امسال 15 هزار هکتار کاهش پیدا کرده است.
این مسئول سازمان جهاد کشاورزی قزوین یادآور شد: کم شدن 23 درصدی کشت سبزی و صیفی جات در استان در حالی رخ داده است که کاهشی در میزان تولید این دسته از محصولات کشاورزی نداشته ایم.
وی اضافه کرد: کاهش کشت سبزی و صیفی جات با حفظ میزان تولید در راستای تقویت خاک و صرفه جویی در مصرف آب صورت گرفته است.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی قزوین همچنین از افزایش میزان کشت چغند قند از یک هزار و 951 هکتار به سه هزار و 120 هکتار در مزارع استان طی سال جاری خبر داد و گفت: کشت چغندر به عنوان یک محصول متناوب و سودآور جایگزین ذرت شده است.
وی یادآور شد: به منظور بهره برداری بهتر و حفاظت از خاک، کشت یک محصول کشاورزی برای چندین دوره متوالی در یک قطعه زمین توصیه نمی شود و بهتر است که به شکل متناوب نوع کشت تغییر پیدا کند.
استان قزوین دارای 489 هزار هکتار اراضی کشاورزی است.
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار