ابهام در قتل پرستار بیمارستان پیوند شیراز/ خفه‌شدن توسط همکار بعد از سرقت طلا!

گروه استان‌ها - در حالی‌که طی روز‌های گذشته انتشار تصویر یکی از پرستاران جوان بیمارستان پیوند اعضای شیراز با نام مستعار «ش» و ادعای ربوده شدن وی، موجی از نگرانی و شایعات را در فضای مجازی ایجاد کرده بود، پلیس آگاهی فارس از دستگیری عامل قتل این پرستار خبر داد.
کد خبر: ۱۲۲۶۸۰۹
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۴۰۵ - ۱۵:۵۹ 22 July 2026

ابهام در قتل پرستار بیمارستان پیوند شیراز؛ پلیس از دستگیری قاتل خبر داد، اما پرسش‌ها همچنان بی‌پاسخ است/همکارش پس از ربودن و سرقت طلا او را خفه کرد

به گزارش خبرنگار تابناک از استان فارس، طی روز‌های اخیر انتشار تصویری از یک پرستار جوان بیمارستان پیوند اعضای شیراز با نام مستعار «ش» و ادعای ربوده شدن وی، بازتاب گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی داشت. ساعاتی بعد نیز اخباری غیررسمی درباره کشف جسد این پرستار منتشر شد، اما تا زمان اعلام رسمی پلیس، هیچ‌یک از نهاد‌های مسئول درباره صحت یا جزئیات این حادثه اطلاع‌رسانی نکردند.

اکنون رئیس پلیس آگاهی استان فارس از شناسایی و دستگیری عامل این جنایت خبر داده است.

سرهنگ «محمود حافظی» رئیس پلیس آگاهی فارس، اظهار کرد: در پی وقوع قتل یک خانم ۳۲ ساله از کارکنان بیمارستان پیوند اعضا در تاریخ ۲۹ تیرماه سال جاری در یکی از محله‌های شهر صدرا، رسیدگی به پرونده به‌صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: بررسی‌های تخصصی نشان داد متهم و مقتول با یکدیگر همکار بوده‌اند و متهم پس از پایان شیفت کاری، با عنوان رساندن همکار خود به منزل، وی را ربوده، پس از سرقت حدود ۲۰ گرم طلا، او را از طریق خفگی به قتل رسانده است.

رئیس پلیس آگاهی فارس ادامه داد: کارآگاهان با انجام اقدامات اطلاعاتی و فنی، کمتر از ۲۴ ساعت پس از وقوع جنایت، هویت متهم را شناسایی و وی را دستگیر کردند. همچنین طلا‌های سرقتی از مخفیگاه وی کشف شد.

به گفته وی، متهم ۴۵ ساله در تحقیقات پلیسی به قتل با انگیزه سرقت اعتراف کرده و پس از تشکیل پرونده، برای ادامه روند رسیدگی در اختیار مرجع قضایی قرار گرفته است.

این پرونده در حالی رسانه‌ای شده که طی ماه‌های اخیر چندین قتل زنان در شیراز نیز رخ داده است. از جمله، رئیس پلیس آگاهی فارس پیش‌تر از دستگیری کارگر فضای سبزی خبر داده بود که در فروردین‌ماه امسال با مخفی شدن در میان درختان، زنی ۳۷ ساله را با وارد کردن چندین ضربه چاقو به قتل رسانده بود.

براساس اعلام پلیس، متهم این پرونده دارای سابقه قتل در سال ۱۳۹۳ و تحمل ۱۰ سال حبس بوده و انگیزه خود از ارتکاب جنایت را اخراج از محل کار به دلیل سوابق کیفری عنوان کرده است.

با وجود اطلاع‌رسانی پلیس درباره روند کشف این دو پرونده، هنوز درباره برخی ابعاد این حوادث، از جمله نحوه وقوع، وضعیت امنیتی محل‌های حادثه، اقدامات پیشگیرانه و همچنین برخی پرونده‌های مشابه که طی ماه‌های اخیر در شیراز مطرح شده‌اند، اطلاع‌رسانی جامعی از سوی دستگاه‌های مسئول منتشر نشده است؛ موضوعی که موجب شده افکار عمومی و کاربران فضای مجازی همچنان خواستار شفاف‌سازی بیشتر از سوی مراجع ذی‌ربط باشند.

قتل دوم؛ کارگر فضای سبز با سابقه قتل قبلی

در پرونده‌ای جداگانه، سرهنگ حافظی از دستگیری عامل قتل دیگری در شیراز خبر داد که ابعاد نگران‌کننده‌تری داشت.

وی افزود: در فروردین‌ماه سال جاری، مردی حدوداً ۴۰ ساله با کلاه نقاب‌دار و ماسک، حدود یک ساعت قبل از مراجعه مقتول به محل کار، خود را لابه‌لای درختان مخفی کرد و به محض حضور خانم جوان ۳۷ ساله، به او حمله کرد و چندین ضربه چاقو به شکمش وارد کرد و سپس پیاده متواری شد.

رئیس پلیس آگاهی فارس با اشاره به پیشینه کیفری متهم افزود:تحقیقات نشان داد قاتل سابقه قتل در سال ۱۳۹۳ و تحمل ۱۰ سال حبس داشته و پس از رضایت اولیای دم آزاد شده بود. وی پس از فرار به کوه‌های اطراف شهرستان خفر، در عملیاتی پیچیده شناسایی و دستگیر شد.

سرهنگ حافظی گفت:متهم که کارگر فضای سبز همان مجتمع بود، پس از مواجهه با دلایل موجود به قتل اقرار کرد و انگیزه را اخراج خود به دلیل داشتن سابقه کیفری عنوان کرد.

سکوت مسئولان برابر نگرانی افکار عمومی

آنچه در این پرونده‌ها توجه را جلب می‌کند، فاصله زمانی میان انتشار خبر ربوده شدن پرستار جوان در فضای مجازی و اطلاع‌رسانی رسمی مسئولان است.

در حالی که تصویر این پرستار با نام مستعار «ش» روزهاست دست به دست می‌چرخد و نگرانی گسترده‌ای در میان شهروندان ایجاد کرده، هیچ مقام رسمی تا پیش از این اطلاعیه پلیس آگاهی، توضیحی ارائه نداده بود؛ موضوعی که همچنان افکار عمومی را با پرسش‌های متعدد مواجه کرده است.

انتهای پیام/

آخرین اخبار