در گفت‌و‌گو با تابناک مطرح شد:

پیش‌بینی افزایش ۵ درصدی پیک مصرف برق در کرمانشاه/ مدیریت مصرف برق را رعایت کنید تا محدودیت اعمال نشود!

گروه استان‌ها- مدیرعامل شرکت برق منطقه غرب با اشاره به شروع گرما از ابتدای خرداد ماه گفت: پیش‌بینی می‌شود مصرف برق نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش ۵ درصدی داشته باشد که لازمه آن مدیریت مصرف برق است.
کد خبر: ۱۲۲۲۶۸۵
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۲:۲۷ 17 May 2026

پیش‌بینی افزایش ۵ درصدی پیک مصرف برق در کرمانشاه/ مدیریت مصرف برق را رعایت کنید تا محدودیت اعمال نشود!

«جعفر الفتی‌نیا» مدیرعامل شرکت برق منطقه غرب در گفت‌و‌گو با خبرنگار تابناک در استان کرمانشاه، با اشاره به آغاز تدریجی افزایش مصرف برق در استان کرمانشاه از دو هفته آینده اظهار کرد: پیک مصرف برق در سال گذشته ۱۰۱۰ مگاوات بوده لذا با توجه به گرمای پیش رو که آغاز آن از دو هفته دیگر است پیش‌بینی می‌شود این میزان با افزایش ۵ درصدی به ۱۰۵۰ مگاوات برسد.

وی با اشاره به آغاز پیک مصرف از ابتدای خرداد ماه،افزود: روند افزایش مصرف در مناطق گرمسیر کشور آغاز شده، اما در کرمانشاه به دلیل عدم افزایش چشمگیر دما هنوز شروع نشده، اما برنامه‌ریزی برای مدیریت مصرف در بخش صنایع از تاریخ ۲۰ اردیبهشت آغاز شده است.

مدیرعامل شرکت برق منطقه غرب تصریح کرد: امید است با همکاری مشترکان در مدیریت مصرف، نیازی به اعمال محدودیت یا مدیریت بار در بخش خانگی نباشد؛ در صورت لزوم و با توجه به دمای هوا، مدیریت مصرف در بخش خانگی نیز اعمال خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: تابناک
آخرین اخبار