به گزارش تابناک از استان فارس،معاون دانشگاه شیراز با اشاره به ساعت بازدید از امکان تاریخی گردشگری مجموعه دانشگاه شیراز اظهارداشت:تمامی اماکن گردشگری تحت نظر دانشگاه شیراز، به استثنای ۱۳ فروردین، در ایام نوروز باز بوده و آماده ارائه خدمات به مسافران و گردشگران هستند.
پرویز رستمزاده، با اشاره به استقبال گسترده از جاذبههای گردشگری دانشگاه شیراز، افزود:باغهای ارم و نارنجستان قوام، از پرمخاطبترین اماکن تاریخی و گردشگری استان فارس در تعطیلات نوروزی به شمار میروند و امسال با اجرای طرحهای بهسازی و توسعه، شرایط مناسبی برای بازدیدکنندگان فراهم شده است.
وی از راهاندازی ۱۷ باجه فروش بلیت الکترونیکی در ورودی این اماکن خبر داد و گفت: برای تسهیل فرآیند ورود و کاهش زمان انتظار گردشگران، ۱۰ باجه در باغ گیاهشناسی ارم، ۶ باجه در باغموزه نارنجستان قوام و یک باجه در ورودی موزه تاریخ طبیعی و تکنولوژی دانشگاه در نظر گرفته شده است.
به گزارش تابناک باغ ارم و نارنجستان قوام، از شاخصترین بناهای تاریخی شیراز، هر ساله در ایام نوروز مورد استقبال گسترده گردشگران داخلی و خارجی قرار میگیرند و دانشگاه شیراز تلاش دارد با توسعه خدمات و ایجاد تسهیلات مناسب، تجربهای مطلوب برای بازدیدکنندگان رقم بزند.
/س