به گزارش تابناک از استان فارس به نقل از روابط عمومی علوم پزشکی شیراز، سید بصیر هاشمی در کنفرانس بینالمللی هوش مصنوعی که در شیراز برگزار شداظهار داشت:هوش مصنوعی به عنوان یک ابزار قدرتمند در تشخیص و درمان بیماریها نقش ایفا میکند، وامروزه شاهد پیشرفتهای چشمگیر این فناوری در دنیای امروز هستیم که به همین منظور تلاش داریم در جراحی سر و گردن و به ویژه کاشت حلزون شنوایی استفاده کنیم.
وی با اشاره به کاربردهای گسترده این فناوری در تشخیص، درمان و کاهش هزینهها، بر اهمیت همگامی با تکنولوژیهای روز دنیا تاکید کرد.
رئیس سمپوزیوم هوش مصنوعی در پزشکی با اشاره به استفاده گسترده از هوش مصنوعی در حوزههای مختلف، افزود: امروزه هوش مصنوعی به یکی از محورهای اصلی توسعه در بسیاری از کشورها تبدیل شده است و پیشبینی میشود در دو دهه آینده، تحولی عظیم در مهندسی پزشکی با استفاده از این فناوری ایجاد شود.
این جراح گوش و حلق وبینی همچنین به کاربردهای متنوع هوش مصنوعی در رشتههای مختلف علوم پزشکی اشاره کرد و گفت: استفاده از هوش مصنوعی در فرآیندهای تشخیصی، درمانی و کاهش هزینهها، میتواند به بهبود کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی کمک شایانی کند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تاکید بر اهمیت همگامی با تکنولوژیهای روز دنیا، افزود: دانشگاه علوم پزشکی شیراز از چند سال گذشته با ابتکار عمل خود، از هوش مصنوعی در برخی حوزهها استفاده کرده است و نتایج مثبت آن نیز قابل مشاهده است.
هاشمی در پایان بر اهمیت تلاش برای همگامی با تکنولوژی و پیشرفت روز دنیا در دانشگاه تاکید کرد و گفت: با استفاده از هوش مصنوعی میتوان به آیندهای روشنتر در حوزه سلامت دست یافت.
دبیر ستاد توسعه فناوریهای هوش مصنوعی و رباتیک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری نیز گفت:هوش مصنوعی در تمام رشتهها آمیخته شده و استفاده از آن میتواند برخی از مشکلات کشور در زمینههای مختلف را رفع کند.
بهروز مینایی اظهارداشت: ارتباطات هم افزایی بین دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دانشگاه شیراز و دانشگاه صنعتی باید با تشکیل یک اتاق فکر تقویت شود و این تعاملات مطلوب در زمینه هوش مصنوعی میتواند راهگشای بسیاری از مشکلات باشد.
دبیر ستاد توسعه فناوریهای هوش مصنوعی و رباتیک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، یکی از مهمترین کاربردهای هوش مصنوعی را استفاده از آن در حوزه سلامت عنوان کرد که میتواند در زمینههای بهداشت، درمان، تشخیص بیماری ها، کشف داروهای جدید و کاهش هزینهها موثر باشد.
وی اظهار کرد: استفاده از هوش مصنوعی در علوم پزشکی و سایر رشتههای مهندسی، تحولی در کشور ایجاد میکند که پیشرفت و خودکفایی را به همراه خواهد داشت.
انتهای پیام/س