اگر فرد بزرگسالی هستید با تب بالای ۳۹.۴ درجه پس باید فورا خود را به پزشک برسانید و اگر تبتان بالای ۴۰.۵ درجه سانتیگراد باشد باید خود را به نزدیکترین مرکز درمانی برسانید یا اورژانس خبر کنید. اما اگر یک نوزاد، کودک یا فرد سالمند و یا کسی که سیستم ایمنی ضعیفی دارد دچار تب شود، درجات کمتری از این عددهای گفته شده، نیاز به اقدام اورژانسی را ایجاد میکنند.
در عمل هر ماده ی غذایی می تواند فریز و یا منجمد شود؛ اما در واقعیت همه ی مواد غذایی به دلیل بافت و ترکیبی که دارند خوب یخ نمی زنند. غذاهایی که نمی توانید یخ زدایی کنید و بعد بخورید را فریز نکنید. در ادامه لیستی از غذاهایی که به خوبی فریز نمی شوند، آورده شده است.
ما معمولاً زیاد به سلامتی خود فکر نمیکنیم تا زمانی که مشکلی به وجود بیاید و زمان مراجعه به پزشک باشد. نکات و توصیههایی وجود دارد که هر آقایی میتواند آنها را در پیش بگیرد و ریسک ابتلا به خیلی از بیماریها را کاهش دهد.
یک ویروس حتی ضعیف هم میتواند در فردی که سیستم ایمنی ضعیفی دارد فوراً منجر به بیماری و حتی عوارض کشنده شود؛ بنابراین در فصل شیوع آنفلوانزا خیلی از جاهای شلوغ مثل مدارس و مترو و... برای این افراد خطرناکاند و ابتلا به یک عفونت میتواند عوارض ناخوشایندی برای آنها ایجاد کند.
جایگزینکردن قند و شکر معمولی با شیرینکنندههای طبیعی مثل عسل یا شربت افرا راه سالمی برای استفاده از مزه شیرین به نظر میرسد، اما آیا واقعاً همینطور است؟
وقتی پای حفظ ارزش غذایی یک ماده غذایی به میان میآید، نحوه نگهداری آن اهمیت پیدا میکند. گذاشتن برنج یا پاستایی که زیاد آمده در یخچال، میتواند نشاسته مقاوم به هضم آنها را افزایش دهد که برای سلامتی خوب است، اما فریز کردن و گرمکردن مجدد آن، ارزش غذاییشان را تغییر میدهد.
گرفتگی و درد دندهها میتواند به معنی فشاری در عضلات بین دندهها باشد. فشار بر این عضلات میتواند در سینه ایجاد درد کند و عامل تقریباً نیمی از آسیبهایی است که سینه را درگیر میکنند. در باشگاه هیچ دستگاهی برای عضلات بین دندهای وجود ندارد؛ اما ممکن است شما حین تمرین بارفیکس یا هر تمرین مکرر دیگری که چرخش یا کشش بالاتنه دارند به این عضلات آسیب بزنید.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تاکید بر حذف نمکدان از سفره غذا، گفت: دفعات کمتر افزودن نمک به غذا، با کاهش خطر عوارض قلبی مرتبط است.
سیدابوالفتح شیرمردی با اشاره به ناسازگاری برخی مواد غذایی با یکدیگر، اظهار کرد: ممکن است مواد غذایی نادانسته با هم مصرف شوند که شاید خوردن آنها همراه با هم مناسب و جایز نباشد و فرد دچار سوء هاضمه و مشکلات گوارشی شود و گاهی بیماریهای جدیتری را برای فرد ایجاد کند.
تخمه آفتابگردان یک منبع عالی از دوازده ویتامین و مواد معدنی ضروری مانند روی و سلنیوم است و بسیار برای کودکان مفید است، همچنین میتوان آن را به رژیم غذایی کودک اضافه کرد. بهتر است قبل از اضافه کردن تخمه آفتابگردان به رژیم غذایی کودک، مطمئن شوید که کودک به آن حساسیت ندارد.