مدیر جهادکشاورزی شهرستان نی ریز از پایان برداشت آلوبخارای دیم از باغ‌های این شهرستان خبر داد.
کد خبر: ۹۹۳۷۲۵
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۹ 14 September 2021

تابناک فارس به نقل از باشگاه خبرنگاران: علیرضا بصیری، مدیر جهادکشاورزی شهرستان نی ریز از پایان برداشت آلوبخارای دیم در نی‌ریز خبر داد و گفت: عمده سطح زیر کشت این محصول در منطقه مشکان به مساحت ۲۲۵ هکتار واقع شده که ۲۱۰ هکتار آن بارور است.

او افزود: عملیات برداشت آلوبخارا از اواخر مردادماه آغاز شد و در دهه اول شهریورماه به پایان رسید.

بصیری تصریح‌کرد: عملکرد محصول آلو بخارای‌تر با توجه به خشکسالی و سرمازدگی در سال جاری ۲۱۰ تن بوده که نسبت به شرایط طبیعی با افت ۴۲۰ تنی مواجه هستیم.

او خاطرنشان‌کرد: این محصول به صورت سالم، کاملا ارگانیک و بدون استفاده از هیچگونه کود و سموم شیمیایی تولید می‌شود.

بصیری به مصارف این محصول نیز اشاره و اظهار کرد: انواع مختلف آلو در تهیه غذا‌های مختلفی مانند مرغ، کوفته، خورشت اسفناج و فسنجان به‌کار می‌رود.

 

برچسب ها: برداشت ، آلو بخارا ، دیم ، نی ریز
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha:
آخرین اخبار
پرطرفدارترین عناوین