برداشت انجیر ارگانیک در شهرستان داراب آغاز شد .
کد خبر: ۸۹۰۵۲۴
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۰ 22 August 2020

تابناک فارس به نقل از صدا و سیما: مسؤول باغبانی داراب گفت: این شهرستان با ۵ هزار و ۵۰۰ هکتار انجیرستان دیم و تولید بیش از ۵ هزار تن انجیر مقام چهارم تولید انجیر استان فارس را پس از شهرستان‌های استهبان و نی ریز و جهرم به خود اختصاص داده است.

فانی افزود: برداشت انجیر در شهرستان از اوایل شهریور آغاز شده و تا اوایل مهر ماه ادامه دارد .
متوسط تولید انجیر در هکتار یک تن محصول خشک است .

شرایط اقلیمی خاص از جمله آب و هوا، ارتفاع از سطح دریا، نوع خاک، سازگاری محصول با محیط، عدم استفاده از کود‌های شیمیایی، منجر به تولید انجیر ارگانیک در بیشتر مناطق شهرستان شده است.

وی افزود: مهمترین ارقام انجیر شهرستان شامل واریته‌های سبز، سیاه، شاه انجیر، متی (matti) است .
فانی تصریح کرد: انجیر داراب علاوه بر ارسال به استان‌های کرمان، اصفهان، هرمزگان به اروپا و کشور‌های حاشیه خلیج فارس هم صادر می‌شود.

برچسب ها: تولید ، انجیر ، داراب
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار