به گفته نماینده مردم لارستان، خنج، گراش و اوز هزینه بالای تولید، انتقال و توزیع برق، کارایی پایین نهادهای صنعت برق، شاخص‌های فنی پایین شبکه، گردش مالی غیرشفاف و مبهم و... ازجمله مسائل مهمی که صنعت برق ایران با آن مواجه است.
کد خبر: ۸۷۹۴۴۵
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۰۰ 25 July 2020

به گزارش تابناک فارس: حسین‌زاده با اشاره به توازن اقتصادی منفی در صنعت برق گفت: با پیش‌بینی فروش 282 میلیارد کیلووات ساعتی برق در سال 99 و با توجه به هزینه تمام شده 140 تومانی آن به ازای هر کیلووات ساعت برق، مجموعاً 40 هزار میلیارد تومان هزینه تأمین انرژی مشترکین خواهد بود.

این در حالیست که در خوشبینانه ترین حالت پیش‌بینی می‌شود که با احتساب 25 هزار میلیارد تومان درآمد فروش انرژی- با فرض وصول100% - و نیز اوراق خزانه و ... درآمد صنعت برق چیزی حدود 32 هزار میلیارد تومان شود.

در چنین شرایطی صنعت برق با کسری 8 هزار میلیارد تومانی نقدینگی مواجه خواهد بود و طبعاً این موضوع سبب ایجاد توازن اقتصادی منفی خواهد شد.


عضو کمیسیون انرژی مجلس،با بیان اینکه ریشه‌های اصلی عدم توازن اقتصادی در صنعت برق شامل مواردی چون بالا بودن هزینه تمام شده در صنعت برق و عدم مدیریت مناسب در افزایش درآمدهای صنعت است گفت: بالا بودن هزینه تمام شده تولید برق نیز خود معلول مسائلی چون بالا بودن هزینه‌های جاری در بخش‌های مختلف صنعت برق، ناکارآمدی بازار برق، ناکارآمدی بورس برق ایران، عدم مدیریت مناسب در مدیریت‌ هزینه‌ها مانند پرداخت اقساط وام‌ها، عدم تزریق نگاه بنگاه‌داری به مجموعه‌های مختلف صنعت برق و وضعیت نامناسب بهره‌وری نیروی انسانی است.

برچسب ها: برق ، انرژِی ، کسری بودجه
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار