روغن کُلزا به علت اینکه دارای اسیدهای چرب اشباع نشده و فاقد کلسترول است از کیفیت تغذیه‌ای بالایی برخوردار می‌باشد. برداشت کلزا
کد خبر: ۸۴۲۳۵۹
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۹ 26 April 2020

تابناک فارس به نقل از باشگاه خبرنگاران: کُلزا یکی از گیاهان دانه‌روغنی مهم در مناطق معتدل بوده و دارای طیف نسبتاً وسیعی از سازگاری اقلیمی است که از ۲۵ تا ۵۵ درصد روغن، ۱۸ تا ۲۴ درصد پروتئین و ۱۲ تا ۲۰ درصد پوست اتشکیل شده است.

برخی از انواع کُلزا که در گروه کانولا قرار دارند دارای کمتر از ۳۰ میکرومول گلوکوزینولات در هر گرم کنجاله بوده و روغن دانه آن‌ها دارای مقدار زیادی اسیدهای چرب غیر اشباع و حدود ۲ درصد یا کمتر اسید اروسیک می‌باشند و روغن آن‌ها به صورت خوراکی مصرف می‌شود.

استان فارس با برداشت کُلزا، سطح زیر کشت خود را نسبت به سال گذشته دو برابر افزایش داده است.

 

برچسب ها: برداشت ، کلزا ، فارس
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار