مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نی‌ریز گفت: متوسط و حداکثر عملکرد در باغ‌های این شهرستان به ترتیب 22 و 150تن در هکتار است.
کد خبر: ۷۹۱۰۲۹
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۶ 23 October 2019

 

به گفته وی عمده‌ترین رقم انار تولیدی نی‌ریز «رباب» است که به دلیل رنگ پوست و آریل، درصد فیبر، طعم میوه و ضخامت پوست بسیار بازار پسند بوده و شهرت جهانی دارد.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: انار نی‌ریز علاوه بر مصارف داخلی به کشورهای آسیای میانه، حوزه خلیج فارس، کره‌جنوبی، روسیه، و برخی کشورهای اروپایی صادر می‌شود که زمینه ایجاد 4هزار و 500 فرصت شغلی موقت را فراهم کرده است.

بصیری با بیان اینکه در بخش صنایع تبدیلی با توجه به پتانسیل بالای شهرستان، کارخانه‌های صنعتی فرآوری انار نی‌ریز مشغول فعالیت هستند، تصریح کرد: از جمله تولیدات آنها آب انار، رب، سس، شربت، مارمالاد، ژله، بستنی، ترشی، سرکه و لواشک انار است که با استقبال خوب و ارزآوری برای کشور همراه بوده است.

مدیر جهاد کشاورزی نی‌ریز در پایان تأکید کرد: کمبود آب با توجه به خشکسالی‌های اخیر، وجود آفات و امراض به‌خصوص کرم گلوگاه انار و عدم پوشش بیمه‌ای آن از عمده مشکلات انارکاران این شهرستان است.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار