صالحی مدیر دفتر اتحادیه رستوران ها و سفرخانه های سنتی گفت: ساعات کاری رستوران ها و سفرخانه های سنتی فارس در ماه رمضان بعد از اذان مغرب تا سحر است.
کد خبر: ۷۴۱۱۴۹
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۵ 04 May 2019

 

وی بیان کرد: در مجموع ۱۵ رستوران، ۲۳ سفره خانه سنتی و ۳۰۰ واحد بیرون بر وجود دارد که با تقسیم بندی روزانه ۱۰۰ واحد بیرون بر در ماه مبارک رمضان فعالیت دارند.

صالحی تصریح کرد: قیمت غذاهای سنتی نیز بستگی به وزن غذا و کیفیت آن دارد.

مدیر دفتر اتحادیه رستوران ها و سفرخانه های سنتی در فارس ادامه داد: در ماه رمضان غذاهای سنتی مانند شکرپلو و کلم پلو طبخ می شود.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار