محمود فتحی از تولید بیش از 95 درصد رازیانه کشور در شهرستان رزن خبر داد و تصریح کرد: سطح زیر کشت رازیانه 2 هزار و 200 هکتار است که در بخش سردرود رزن تولید می‌شود.
کد خبر: ۷۱۶۴۹۸
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۹:۴۶ 18 February 2019
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رزن با بیان اینکه در حال حاضر سطح زیر کشت گلخانه‌ها در شهرستان 37 واحد و 16 هکتار است گفت: 6 هکتار نیز در دست اقدام بوده و توسط متقاضیان در حال پیگیری است.

به گزارش فارس، فتحی اظهار کرد: مهمترین هدف سازمان جهاد کشاورزی در راستای منویات مقام معظم رهبری و تحقق اهداف و برنامه‌های اقتصاد مقاومتی مدیریت مصرف آب با اصلاح الگوی کشت و افزایش بهره‌وری است.

وی با اشاره به آموزش‌ها و فعالیت‌های ترویجی و اطلاع‌رسانی از طریق برگزاری همایش‌ها، جلسات ترویجی و توزیع اطلاعیه‌ها و بروشورهای ترویجی گفت: در حال حاضر در اذهان مردم و کشاورزان این باور ایجاد شده که افزایش تولیدات محصولات کشاورزی باید از طریق افزایش بهره‌وری و استفاده بهینه از آب صورت گیرد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رزن افزود: هم اکنون کشت و توسعه گیاهان دارویی و کم‌آب‌بر و توسعه گلخانه‌ها در برنامه کاری این مدیریت قرار دارد.

وی با عنوان اینکه در حال حاضر سطح زیر کشت گلخانه‌ها در شهرستان 37 واحد و 16 هکتار است ادامه داد: 6 هکتار نیز در دست اقدام بوده و توسط متقاضیان در حال پیگیری است.

فتحی با بیان اینکه علاوه بر آن شهرک گلخانه‌ای 37 قطعه‌ای روستای عمان در دستور کار قرار دارد خاطرنشان کرد: چندین سرمایه‌گذار قصد احداث گلخانه در سطوح بالاتر 10 هکتاری و 30 هکتاری در شهرستان را دارند که در ارتباط نیز همکاری‌های لازم با سرمایه‌گذاران صورت گرفته است.

وی یکی از اهداف جهاد کشاورزی در راستای حفظ منابع آب را ترویج کشت محصولات با نیاز آبی پایین و کاهش تولید محصولات با نیاز آبی بالا عنوان کرد و گفت: در این ارتباط سطح زیرکشت زعفران به 18 هکتار افزایش یافته و این در حالی است که سطح زیرکشت سیب زمینی از 9 هزار هکتار به 5 هزار و 500 هکتار و هندوانه از هزار و 500 هکتار به 500 هکتار در سال زراعی 97-96 کاهش یافته است.

فتحی از تولید بیش از 95 درصد رازیانه کشور در شهرستان رزن خبر داد و تصریح کرد: سطح زیر کشت رازیانه 2 هزار و 200 هکتار است که در بخش سردرود رزن تولید می‌شود.

وی با اشاره به تولید سالانه  بیش از 7 هزار تن رازیانه در این شهرستان نبود صنایع تبدیلی این محصول و سایر محصولات کشاورزی را از مشکلات کشاورزان این شهرستان عنوان کرد و ادامه داد: با راه‌اندازی صنایع تبدیلی هم از خام‌فروشی محصولات جلوگیری شود و هم ارزش افزوده بیشتر و اشتغالزایی برای کشاورزان به دنبال خواهد داشت.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار