نایب رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی ایران با تاکید بر ضرورت از سرگیری صادرات گوسفند زنده اظهار کرد: این موضوع در کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی ایران مطرح شده و در دست پیگیری است.
کد خبر: ۵۳۸۴۴۳
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۶ 14 December 2017
به گزارش خبرگزاری تابناک به نقل از ایسنا،ناصر مرادی ، با اشاره به توقف صادرات گوسفند زنده از دی ماه سال گذشته به دلیل بالا رفتن قیمت گوشت قرمز، این ممنوعیت صادرات را یک کار کارشناسی نشده عنوان کرد.

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی کشور اضافه کرد: حدود یک سال از ممنوعیت صادرات گوسفند زنده می‌گذرد و این در حالیست که قیمت گوشت قرمز در بازار نه تنها افت نکرده، بلکه حتی بیشتر هم شده است.

مرادی با بیان اینکه سالانه تنها حدود یک درصد تولیدات دام زنده کشور صادر می‌شد، گفت: این میزان صادرات تاثیر زیادی در افزایش یا کاهش قیمت گوشت قرمز نخواهد داشت.

مرادی افزود: عامل گرانی گوشت قرمز بیشتر از اینکه صادرات باشد، به افزایش قیمت نهاده‌‌ها مربوط می‌شود.

مرادی ممنوعیت صادرات گوسفند زنده را به ضرر تولیدکنندگان داخلی عنوان کرد و افزود: صادرات گوسفند زنده علاوه بر اینکه با ارزش افزوده همراه بوده، برای کشور هم ارزآوری به همراه دارد.

مرادی افزود: نگرانی مربوط به تنظیم بازار با وارد کردن گوشت قرمز و یا حتی گوسفند زنده تولیدی در دیگر کشورها و از جمله کشورهای آسیای میانه که گوشت قرمز تولیدی  آن در کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس طرفدار زیادی ندارد، قابل حل است.

مرادی با تاکید بر ضرورت از سرگیری صادرات گوسفند زنده اظهار کرد: این موضوع در کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی ایران مطرح شده و در دست پیگیری است.

مرادی تاکید کرد: صادرات گوسفند زنده، البته صادرات هدفمند آن هرچه سریعتر باید از سر گرفته شود.

وی تاکید کرد: گوسفند نژاد سنجابی به عنوان یک گوسفند مورد پسند در کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس پذیرفته شده و این گوسفند با قیمت دو تا سه برابری گوشت گوسفند مثلا استرالیایی خریداری می‌شود.

مرادی اظهار کرد: گوسفند نژاد سنجابی در کشورهای حاشیه خلیج فارس صاحب برند بوده و در سال‌های اخیر یک بازار خوب صادراتی ایجاد شده که مشتریان خوبی دارد که پول خوبی هم بابت خرید این گوسفند می‌دهند. این بازار هدف را به سختی به دست آورده‌ایم و نباید به آسانی آنها را از دست بدهیم.

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی کرمانشاه اضافه کرد: از سر گیری صادرات گوسفند زنده با توجه به اینکه 90 درصد صادرات گوسفند زنده کشور از طریق تجار کرمانشاهی انجام می‌شود، نقش مهمی در ایجاد اشتغال در استان کرمانشاه نیز دارد.

مرادی با اشاره به اینکه استان کرمانشاه مازاد تولید گوشت قرمز دارد، گفت: میزان تولیدات سالانه گوشت قرمز این استان 37 هزار تن است، در حالیکه نیاز سالانه استان به گوشت قرمز تنها 27 هزار تن بوده و در استان سالانه 10 هزار تن مازاد تولید گوشت قرمز داریم.

منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار