سه واحد صنفی تهیه و توزیع مواد غذایی به دلیل رعایت نکردن مسایل بهداشت فردی، مواد غذایی، نظافت عمومی و بی توجهی به تذکرات بازرسان بهداشت محیط در داراب تعطیل شد.
کد خبر: ۵۳۳۴۰۴
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۶ - ۰۷:۰۱ 04 December 2017
تابناک فارس به نقل از باشگاه خبرنگاران: نازنین محقق مسوول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشتی، درمانی و آموزشی داراب گفت: در راستای طرح تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی، طی گشت مشترک ماموران دادسرای عمومی و انقلاب، نیروی انتظامی، اماکن و بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت داراب، سه واحد تهیه و توزیع مواد غذایی حساس شامل دو واحد کبابی و یک واحد کارگاه قنادی به دلیل رعایت نکردن موازین بهداشتی تعطیل شدند.

وی افزود: این سه واحد صنفی تهیه و توزیع مواد غذایی، به دلیل رعایت نکردن بهداشت فردی، شرایط نگهداری، بهداشت مواد غذایی نامطلوب و استفاده از رنگ غیرمجاز با دستور مقام قضایی تعطیل شد.

محقق ادامه داد: طبق هماهنگی ها، برنامه بازدید مشترک از اماکن و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی با هدف برخورد ضربتی با موارد تخلف بهداشتی تهدیدکننده سلامت عمومی حساس به صورت متناوب انجام می‌شود.

او توصیه کرد: همشهریان در صورت مشاهده هر گونه موارد غیر هداشتی، می‌توانند با سامانه مردمی به شماره ۱۹۰ تماس برقرار کنند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار