مدیر کل دامپزشکی استان فارس اعلام کرد: در روز عید قربان 115 اکیپ ثابت و سیار به همراه 138 نفر از کارشناسان این اداره کل و 45 نفر از روحانیون در سراسر این استان، بر روند ذبح شرعی دام های قربانی و رعایت موازین بهداشتی در هنگام کشتار دام، نظارت دارند.
کد خبر: ۴۸۷۳۵۰
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۹:۰۵ 31 August 2017
تابناک فارس:دکتر یعقوب مهندس افزود: اکیپ های ویژه بازرسی و بهداشتی این اداره کل از ساعت هفت صبح روز عید قربان (دهم شهریور) در مکان های تعیین شده مستقر خواهند شد.
وی، از شهروندان خواست برای قربانی کردن دام به مراکز مجاز مورد تایید دامپژشکی و کشتارگاههای دام مراجعه کنند.
مهندس ادامه داد: همچنین ذابحین دام باید هنگام ذبح دام حتما از وسایل محافظت فردی از قبیل لباس مناسب، دستکش و چکمه استفاده کنند.
مدیر کل دامپزشکی استان فارس اضافه کرد: شهروندان باید پس از ذبح دام، گوشت قربانی را دستکم به مدت 24 ساعت در یخچال و در دمای 2 تا هشت درجه نگهداری و سپس مصرف کنند زیرا نگهداری گوشت تازه در یخچال خطر انتقال عوامل بیماری زا را به حداقل می رساند.
مهندس گفت: سامانه پیامگیر 1512 آماده دریافت گزارش های شهروندان در سراسر این استان است و شمار تلفن 32321846 در مرکز استان و در سایر شهرستان ها اداره های دامپزشکی آماده پاسخگویی مستقیم به مردم است.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار