کیفیت نان سنگک در شیراز افزایش میابد.
کد خبر: ۲۶۴۷۹۴
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۰ 23 July 2016
تابناک فارس به نقل از باشگاه خبرنگاران: مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت : نان سبوس‌دار منبع خوبی از انواع ویتامین ها است که برهضم بهتر تاثیر دارد.
محمد مهدی رزمجوب افزود: طرح افزایش کیفیت نان سنگک با هدف کاهش بیماری‌های غیر واگیر از جمله سکته ودیابت وسرطان و افزایش سلامت عمومی جامعه اجرا می شود.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار